PELIT JA ELÄMYKSET

Fantasynth-elämys vie sinut surrealistiseen valojen ja muotojen maailmaan elektronisen musiikin siivittämänä. Hypnotisoiva 7 minuutin matka on hyvä ensikosketus VR-pelaamiseen.

Matkailu ei ole koskaan ollut näin helppoa! Google Earth VR mahdollistaa maailmanympärimatkan ilman aikataulutusta, hotellivarauksia tai maitohappobakteereita.

Ja kyllä, voit käydä myös Kuopion torilla.

Leiki söpöjen lohikäärmeenpoikasten kanssa Beast Pets: Magical VR Pets-pelissä. Peli opettaa vaihe vaiheelta, kuinka voit silitellä ja hallita lemmikkejäsi. Sopii hyvin pienemmille kävijöille!

Joku on asentanut lankun pilvenpiirtäjän ylimpään kerrokseen. Lankulta pääsee katutasolle hyppäämällä. Jos vapaapudotus ei ole juttusi, Richie’s Plank Experience:ssa pääset myös lentelemään jetpackilla kaupungin ylle ja sammuttamaan tulipaloja.

Siniset ja punaiset pallot lentävät sinua päin valitsemasi musiikin tahdissa ja sinun pitää torjua ne kahdella kilvelläsi. Yksinkertaista ja koukuttavaa. Tässä tulee hiki.

Sinä liikut, aika liikkuu. SuperHot VR-pelissä joudut miettimään tarkkaan jokaisen siirtosi, sillä aseistetut viholliset lähestyvät sinua aina kun liikut. Pidä pää kylmänä ja väistele luoteja kuin Neo.

Emily ja hänen kummituskaverinsa tahtovat leikkiä kanssasi. Tässä leikissä sinä, pahaa aavistamaton pitsakuski, yrität selvitä yön yli, kun Emily ja kumppanit jahtaavat sinua. HUOM! Peli on K-18.

To The Top-pelissä pääset ottamaan osaa hurjaan avaruusestejuoksukilpailuun. Sprinttaile, hypi ja driftaa vastustajiesi ohi ja ansaitse galaksin nopeimman alienin titteli!

Liity virtuaaliregattaan omalla virtuaalipurrellasi. Rentoudu upeissa maisemissa Karibialla tai ota osaa vauhdikkaisiin purjehduskisoihin. VR Regatta-peliä käytetään maailmalla myös opetustarkoituksiin, joten mikäli purjehduksen opettelu on ollut aina to-do-listallasi, tässä on sinulle matalan kynnyksen alkeiskurssi.

Nature Treks VR-pelissä pääset rentoutumaan mitä kiehtovimpiin maisemiin. Tutki meren pohjaa, trooppisia rantoja tai vaikka avaruutta tässä mieltä hellivässä VR-kokemuksessa. Tutkittavanasi on 15 erilaista 10 neliökilometrin laajuista luontokohdetta.

QuiVR on jousiammuntapeli, joka on saanut kiitosta autenttisilta tuntuvista jouskarifysiikoistaan. Kaikki jousen toiminnasta nuolten lentorataan on laskelmoitu ja mallinnettu tarkasti, joten osuminen kohteeseen on kiinni vain pelaajasta.

Treenaa ensin ampumalla vuorelle aseteltuihin maalitauluihin ja siirry tämän jälkeen tantereelle puolustamaan porttia sitä päin ryntäävien otusten hyökkäykseltä.

Covert Syndrome on nopeatahtinen ammuntapeli, jossa laitat vihollisia matalaksi yrittäen samalla säilyä hengissä piilottelemalla ympäristön esteiden takana. Tätä voit pelata myös kaverin kanssa!

Kokoa mitä mielikuvituksellisimpia rakennelmia tällä 3D-taiteiluohjelmalla. Kuin vanha kunnon MS Paint, mutta tätä päivää! Jos oma kekseliäisyys ei riitä, voit ihastella muiden käyttäjien teoksia, muokata niitä tai jos siltä tuntuu, tuhota ne.

Tämä koe meni vakavasti vikaan: ihmiset katosivat ja oudot örkit ovat alkaneet kansoittaa maailmaa. Olet yksi harvoista The Brookhaven Experimentin selviytyjistä ja tehtäväsi on taistella aaltoina hyökkääviä mörköjä vastaan. HUOM! Peli on K-18.

VR-musiikkipelien kuningas Beatsaber on vihdoin Warpilla Tässä huikean hauskassa rytmipelissä halkaiset musiikin tahdissa tulevia palikoita valomiekoillasi samalla väistellen vastaan tulevia esteitä. Kokeneimmat jedimestarit voivat kokeilla haastaa Warpin Samin huippupisteitä!

Mitä tapahtuisikaan, jos maapallolla olisi 100 kuuta? Tähän ja muihin avaruusaiheisiin skenaarioihin vastauksen tarjoaa Universe Sandbox 2.

Maailmankaikkeus on hyppysissäsi tässä rajattomien mahdollisuuksien avaruuseditorissa. Luo oma galaksisi ja katso kun tuhoutuu fysiikan armottomien lakien toteutuessa.

Avaruuspiraattina pamauttelet laserpyssyllä vihollisdroneja tuusan nuuskaksi. Onko sinusta universumin parhaaksi piraatiksi?

GORN tarjoaa taistelunhaluisille sotureille verta, suolenpätkiä ja irtoraajoja sisältävän gladiaattorielämyksen. Mäiski tiesi areenan mestariksi! HUOM! Peli on K-18.

Arizona Sunshine-pelissä zombi-invaasio uhkaa aavikkoleiriäsi. Tehtäväsi on ampua kaikki sinua lähestyvät elävät kuolleet. Luoteja vaan ei tunnu koskaan olevan tarpeeksi! Pelaa yksin tai kaverin kanssa yhtä aikaa. HUOM! Peli on K-18.

Share this Page