PELIT JA ELÄMYKSET

Elämyksiä ja pelejä on eri kategorioissa sekä vaikeusasteissa. HUOM! Valitettavasti emme ole kerenneet päivittämään tietoja kaikista peleistä. Alla kuitenkin kuvat valikoimasta.

Paina kuvaa nähdäksesi videon pelistä!

 

Mikäli haluat kuulla etukäteen enemmän vaihtoehdoista, voit soittaa Warpille 044 308 408 7.

 

Varaa aikasi tästä!

 

Lapsille ja nuorille löytyy urheilu- ja rytmipelejä sekä tutkimus- ja fantasiapelejä.

 

Extremestä innostuville tarjoamme esimerkiksi mahdollisuutta nousta hissillä pilvenpiirtäjän päälle, missä kävellään lankkua pitki,n ja uskaliaammat voivat hypätä sieltä vapaapudotuksella alas. Lisäksi tarjolla toistaan jännittävämpiä ja aidon tuntuisia vuoristoratoja luonnon maisemissa ja kauhutaloissakin.

 

GoogleVR vie jokaisen sinne, missä on aina halunnut käydä! Voit käydä siis missä vain maailmalla; muistelemassa viime etelänmatkan tunnelmia, käydä vanhoilla kotikonnuilla, haaveilla vaikka kaupunkilomasta New Yorkissa tai ihastella paratiisisaarien luontoa. Lisäksi Nature Treks peli vie sinut upeisiin luonnonmaisemiin, jopa dinosauruksien luokse tai sukeltamaan ryhävalaiden kanssa.

 

Räiskinnästä ja toiminnasta innostuville tarjoamme zombiekauhua, avaruussotaa sekä taktikointipelejä. Moninpelinä nämä ovat mahtavia, pääset taktikoimaan kavereiden kanssa oikein kunnolla ja saat aivan varmasti adrenaliiniryöpyt!

 

UUTUUTENA meille on tullut pakohuonepelit. Tällä hetkellä valikoimassa kaksi vaihtoehtoa; yksinpeli ja moninpeli.

 

Himotuin peli tällä hetkellä Beat Saber -rytmipeli, minkä avulla vanhan aikainen Guitar Hero -tyylinen tykittäminen viedään aivan uudelle levelille!!

 

Mahdollisuuksia on satoja! Saat valita elämykset ja pelit samalla kun laitat lasit päähäsi, hieman kuin Netflixiä selaisi ;)

 

   

 

Premium -huone pelit