PELIT JA ELÄMYKSET

Elämyksiä ja pelejä on eri kategorioissa sekä vaikeusasteissa. HUOM! Valitettavasti emme ole kerenneet päivittämään tätä osiota sivuistamme vielä ajan tasalle - tässä näkyy vain murto-osa peleistä ja elämyksistä.

Mikäli haluat kuulla etukäteen enemmän vaihtoehdoista, voit soittaa Warpille 044 308 408 7.

 

Lapsille ja nuorille löytyy urheilu- ja rytmipelejä sekä tutkimus- ja fantasiapelejä.

 

Extremestä innostuville tarjoamme esimerkiksi mahdollisuutta nousta hissillä pilvenpiirtäjän päälle, missä kävellään lankkua pitki,n ja uskaliaammat voivat hypätä sieltä vapaapudotuksella alas. Lisäksi tarjolla toistaan jännittävämpiä ja aidon tuntuisia vuoristoratoja luonnon maisemissa ja kauhutaloissakin.

 

GoogleVR vie jokaisen sinne, missä on aina halunnut käydä! Voit käydä siis missä vain maailmalla; muistelemassa viime etelänmatkan tunnelmia, käydä vanhoilla kotikonnuilla, haaveilla vaikka kaupunkilomasta New Yorkissa tai ihastella paratiisisaarien luontoa. Lisäksi Nature Treks peli vie sinut upeisiin luonnonmaisemiin, jopa dinosauruksien luokse tai sukeltamaan ryhävalaiden kanssa.

 

Räiskinnästä ja toiminnasta innostuville tarjoamme zombiekauhua, avaruussotaa sekä taktikointipelejä. Moninpelinä nämä ovat mahtavia, pääset taktikoimaan kavereiden kanssa oikein kunnolla ja saat aivan varmasti adrenaliiniryöpyt!

 

UUTUUTENA meille on tullut pakohuonepelit. Tällä hetkellä valikoimassa kaksi vaihtoehtoa; yksinpeli ja moninpeli. Lisäksi olemme saaneet kauan odotetun Titanic VR, missä pääset näkemään kun TItanic uppoaa sekä tutkimaan Titanicin raunoita.

 

Himotuin peli tällä hetkellä Beat Saber -rytmipeli, minkä avulla vanhan aikainen Guitar Hero -tyylinen tykittäminen viedään aivan uudelle levelille!!

 

Mahdollisuuksia on satoja! Saat valita elämykset ja pelit samalla kun laitat lasit päähäsi, hieman kuin Netflixiä selaisi ;)