YLEISIMPIÄ KYSYMYKSIÄ

Mitä virtuaalitodellisuus on?

Virtuaalitodellisuus luodaan VR-lasien, peliohjainten, kuulokkeiden ja tietokoneen välityksellä. Lasien ja ohjainten avulla näet ja kuulet virtuaaliympäristösi kolmiuloitteisena ympärilläsi ja pystyt reagoimaan siihen, aivan kuten oikeassa maailmassakin; luomaan, liikkumaan ja rakentamaan. Voit uppoutua extreme-elämyksiin, lentää maapallolla paikasta toiseen ja laskeutua mieluisaan kaupunkiin, taistella ufoja vastaan, kisailla nyrkkeilyssä tai ajoradalla, leikkimään virtuaalilemmikkien kanssa, haastamaan itsesi kauhupeleissä tai parantamaan vaikka koornidaatiokykyä rytmipelissä. Mahdollisuuksien lista on loputon.

Virtuaalimaailma Warpilla on käytössään kuluttajamarkkinoiden uusimmat ja edistyneimmät HTC Vive Pro® VR-lasit. Laadukas headset takaa miellyttävän ja todentuntuisen VR-kokemuksen. Nämä VR-lasit eivät ole millään tavalla verrattavissa Playstationin lasien eikä varsinkaan puhelimen ja pahvisten lasien tarjoamiin virtuaalikokemuksiin. HTC Vive Pro® -lasit saavat olosi oikeasti tuntumaan siltä, että olet toisessa maailmassa.

Kuinka monta virtuaalihuonetta minun pitäisi varata ja kuinka pitkäksi aikaa?

Yhdessä virtuaalihuoneessa on yhdet laitteet ja huoneen voi jakaa max 3hlön kesken. Teidän tulee siis varata huoneita osallistujamäärän mukaan:

1-3hlöä – 1 virtuaalihuone | 2-6hlöä – 2 virtuaalihuonetta | 3-9hlöä – 3 virtuaalihuonetta

Varaus on tällä hetkellä mahdollista tehdä minimissään tunniksi. Mikäli huoneessa on 3hlöä, jokaisella on siis 20min elämysaikaa. Mikäli haluatte uppoutua virtuaalimaailmaan syvemmin, varatkaa suoraan toinen tunti tai toinen virtuaalihuone samalle ajalle.

Uuden varausjärjestelmän ansiosta sinun on helppo varata minimimäärä huoneita, kun ilmoitat porukan koon oikein. Muista, että huoneita voi ottaa myös yksi/osallistuja, tällöin teillä on mahdollista pelata moninpelejä. Jos epäröit, soita meille 044 308 4087.

En ole aiemmin seikkaillut virtuaalimaailmssa, osaanko?

Varmasti osaat – elämyksiä on eri kategorioissa ja eri vaikeusasteisissa. Suosittelemme aloittamaan helpoista, jotkut pystyvät jo ensimmäisen elämystunnin aikana kokeilemaan myös vaikeampiakin.

Helpoissa elämyksissä ei tarvitse edes liikkua, voi vain nauttia ja ihmetellä virtuaalitodellisuuden luomaa maailmaa. Halutessasi voit myös käyttää ohjaimia ja kehoasi. Vaikeimmissa peleissä vaaditaan taktikointia ja hyvää koordinaatiota.

 

VR ja terveys

Eikö piilolinssejä löydy? Ei haittaa! Silmälasit mahtuvat hyvin VR-lasien alle.

VR-elämyksiä ei suositella epilepsiaa sairastaville.

Koska virtuaalimaailmassa kaikki on niin todentuntuista, tulee vakavasti sydän oireisten tai helposti ahdistuvien nautiskella rauhallisista elämyksistä, kuten matkustamisesta ja fantasiamaailmoissa kulkemisesta. Kuten oikeassakin elämässä Warpilla olet vastuussa omasta terveydentilastasi ja olet ottanut mahdolliset esteet huomioon etukäteen.

Jännitys- ja kauhuelämykset saattavat olla sisällöltään liikaa herkimille pelaajille. Toisaalta omia pelkojaan, kuten korkeanpaikan kammoa, voi haastaa turvallisesti VR-elämysten avulla. Jos et tiedä, mitä sinun olisi hyvä pelata, kysy ihmeessä meiltä neuvoa niin autamme.

Muuta kysyttävää?

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin facebookissa ja sähköpostitse myynti@warppi.fi. Infoa peleistä ja elämyksistä saat puhelimitse 0443084087 ja lisätietoja juhliin liittyen numerosta 0400982610. Mikäli emme vastaa, laittaisitko perään tekstiviestin.

 

KOSKA KYSEESSÄ ON UUSI ASIA, NIIN KYSY ROHKEASTI PIENIMMÄTKIN IHMETYKSEN AIHEET!

Varaa aikasi tästä!