INFOA

Tervetuloa Warppaamaan!

Itse virtuaalimaailmaan uppoutumisesta ja laitteilla pelaamisesta sinun ei tarvitse tietää mitään ennen Warpille saapumista. Vuoronne kestää yhteensä 70min, josta 10min on varattu ohjeistukselle ja loput 60min pelaamiselle. On suositeltavaa tulla noin 5min ennen vuoron alkua, sillä maksu tapahtuu etukäteen. Kun vuorosi päättyy, annathan laitteet seuraavalle seurueelle. Mikäli haluat ostaa lisätunnin, se onnistuu, jos virtuaalihuoneeseen ei ole tulossa heti perää uutta seuruetta.

Ennen Warpille tuloa voit tutustua nettisivuiltamme elämysvalikoimaan. Kaikkia elämyksiä ja pelejä emme ole vielä kerenneet sivuille päivittämään, mutta osa on nähtävillä. Mahdollisuuksia on monia monia kymmeniä, eri vaikeusasteisia sekä eri kategorioita. Alle 12-vuotiaiden lasten pelaaminen Warpilla vanhemman läsnäollessa tai suostumuksella. Pelien ikärajasuosituksista pidetään kiinni.

Huomioithan, että yksi virtuaalihuone sisältää yhdet laitteet, joita vuorottelette yhdessä seureenne kesken. Yhteen huoneeseen mahtuu 1-3 pelaajaa, jos teitä on isompi seurue tai haluatte enemmän aikaa virtuaalimaailmassa per henkilö, varaathan useamman huoneen. Yli 10hlön seurueille suosittelemme yksityistilaisuutta, jolloin koko Warpin saa omaan käyttöön ja mukanaan voi tuoda purtavaa ja juotavaa.

Varaa aikasi tästä!