JUHLAT

SYNTTÄRIT | JUHLAT | POLTTARIT | VIRKISTYSPÄIVÄT

Virtuaalielämykset on uusi ja uniikki ohjelmanumero juhliin

Voitte tulla juhlimaan Warpille tai Warppi voi tuoda laitteet juhlapaikalle

 
ELÄMYKSET WARPILLA / rennosti omalla porukalla

 

Käytössänne kaikki 5 virtuaalihuonetta ja 1 ajosimulaattori, sekä koko elämyskirjasto kaikkine peleineen

Omat juotavat ja syötävät sallittuja

Mikäli osallistujia on enemmän kuin laitteita, virtuaalitodellisuudessa seikkailijaa vuorotellaan, kuten keilaradalla. Elämyksiä ja virtuaaliseikkailijaa voi vaihtaa sen mukaan kun hyvältä tuntuu, vaikka  2min tai 20min välein. 

Jokainen vuorollaan pääsee uppoutumaan virtuaalimaailmaan ja vuorollaan taas seuraamaan kaverin mielenkiintoisia elämyksiä ja suorituksia. Sivusta seuraaminen on yllättävän hauskaa ja hupaisaa.

Ajosimulaattorilla pääsee hurjastelemaan ajopeleillä virtuaalimaailmassa. Ajosimulaattorin pelit käyvät mainiosti kisailuun tai itsensä voittamiseen. Kierrokset kestää noin muutaman minuutin.

Yksityistilaisuuksiin suositeltu henkilömäärä max 20hlö, mutta myös 30hlön tilaisuudet onnistuu, tällöin hyvä olla enempi peliaikaa ja jotain naposteltavaa tarjolla. Omat syötävät ja juotavat sallittuja.

Ole yhteydessä sähköpostitse myynti@warppi.fi niin varataan teidän seurueelle juhlat. Juhlien hinnat alkaen 200€/h.

" Lasten synttärit eivät ole koskaan olleet näin rauhalliset, jokainen rauhoittui ihmettelemään virtuaalitodellisuutta ja herkutteluhetkeen riitti järkevää juteltavaa "

 
WARPIN LAITTEET JUHLIINNE / minielämykset juhlapaikalla
 

 

Warppi voi kuljettaa 1-2 laitteet juhlapaikalle. Tilaa oltava per laite noin 2,5m x 2,5m, ajosimulaattorille riittää noin 1,5m x 1,5m tila. Työntekijämme opastaa teitä koko ajan, eli laitteiden lisäksi tarjoamme työpanoksemme.

Miten ihana helppoa! Teidän ei tarvitse liikkua minnekkään, tulemme luoksenne!

Koska juhlapaikalle laitteita voidaan tuoda vain rajallinen määrä, suositellaan ohjelmistoon minielämyksiä, eli jokainen saa pienen maistiaisen virtuaalimaailmasta.

Peliaika per henkilö riippuu osallistujamäärästä. 2 laitteella yhdessä tunnissa peliaikaa yhteensä 2x60min =  120min. Tällöin esim 15hlön seurueella jokaiselle peliaikaa noin 8min/hlö

Suositusajat: 1 minielämys/juhlija vie noin 4 minuuttia, eli noin 15hlöä tunnissa (yksillä laitteilla) kerkeää kokemaan yhden elämyksen. Eli Esim 30hlön seurueelle suositellaan 1 laitetta 2 tunnin ajaksi, jolloin jokainen kerkeää käymään väh. yhdessä elämyksessä TAI 2 laitetta 1 tunnin ajaksi.

Laitteille mahdollista saada eri elämykset sekä vaihtaa niitä illan aikana.

Valittavat minielämykset: 1) Lankkukävely+hyppy pilvenpiirtäjän päällä 2) Vuoristorata luonnon keskellä 3) Ajosimulaattori 4) Beat Saber -musiikkirytmipeli 5) Space Pirate Trainer -räiskintäpeli 

Ole yhteydessä sähköpostitse myynti@warppi.fi, niin katsotaan teidän seurueelle sopiva setti. Liikkuva laite 80€/h + asennus- ja kuljetusmaksut.